Drank- en wijnpakketten kerst

Filter op:

Drank- en wijnpakketten kerst

Origineel drank- of wijnpakket voor deze kerst 

Een drank- of wijnpakket als kerstgeschenk valt altijd in de smaak. Bij 1001kerstpakketten.com vindt u vele mooie wijn- en drankverpakkingen of pakketten inclusief een heerlijke fles wijn. In deze kerstpakketten vindt u rode wijn, witte wijn, rosé, mousserende wijn of port. Zo kunt u een drankpakket uitzoeken met de drank soort die past bij de ontvanger. Voor dames hebben wij bijvoorbeeld kerstpakket met leuke roze artikelen en een heerlijke fles Domaine de Mont Auriol 2011.

Wijnkistjes

U vindt bij ons diverse soorten exclusieve wijnkistjes, speciaal samengesteld voor deze kerst. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze exclusieve dinerkist? Deze kist bevat een wijn als aperitief, een wijn voor bij het voorgerecht en een wijn voor bij het hoofdgerecht. Michelin ster restaurant Amarone beveelt hierbij heerlijke gerechten aan, de ingrediëntenlijst voor deze gerechten is  in de kist te vinden. Zo kan de ontvanger een overheerlijk kerstdiner bereiden in combinatie met perfect bijpassende wijnen.

Drank- en wijnpakketten

Wilt u een kerstpakket met niet alleen maar wijn? Naast de wijnkistjes, vindt u bij ons ook diverse kerstpakketten bestaande uit leuke kerstcadeautjes aangevuld met een fles wijn. Bijvoorbeeld een kerstpakket met wijn en Rituals producten, het optimale ontspan pakket. Of een pakket met prachtige Laguiole steakmessen, aangevuld met een fles rode wijn die perfect samengaat met een goed stuk vlees.

Wijn & spijs 

Verras de uw relatie of werknemer met een heerlijk wijn & spijs kerstpakket. In deze kerstpakketten vindt de ontvanger een heerlijke fles wijn of port gecombineerd met hapjes die perfect samen gaan met de smaak van de wijn. Voor port liefhebbers hebben wij bijvoorbeeld het speciale port seduction pakket. Dit is een exclusief kerstpakket wat o.a. bestaat uit een Borges 10 years port, Reypenaer kaas en een prachtige Laguiole kaasmessenset. Het ideale kerstpakket voor een heerlijk avondje borrelen.

Mocht u vragen hebben over een drank- of wijnpakket, neem dan contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

De mooiste drank- en wijnpakketten voor kerst bestelt u bij 1001kerstpakketten.com!