Kerstpakket voor particulieren

Kerstpakket voor partuclier

Het zijn voornamelijk bedrijven die kerstpakketten bestellen, om zo aan het einde van een jaar het personeel te bedanken voor het goede werk dat zij geleverd hebben. Maar wilt u kerstpakketten als particulier bestellen? Dan maken wij dat mogelijk voor u! U moet tenslotte ook in staat zijn om een vriend, familielid of iemand anders te verrassen met een kerstpakket. Ook voor kerstpakketten particulier bent u dus aan het juiste adres bij 1001kerstpakketten. Wij leggen u graag uit wat voor u de mogelijkheden zijn!

Welke pakketten kan ik bestellen als particulier?

Als particulier heeft u veel keus bij 1001kerstpakketten, hoewel er een paar dingen zijn waar u bij het bestellen op moet letten. De pakketten die voor particulieren te bestellen zijn, zijn voor u te herkennen door de vermelding ‘vanaf 1 stuk’ bij het betreffende pakket. Die vermelding geeft aan dat u elk gewenst aantal pakketten kunt bestellen. De enige pakketten die niet te bestellen zijn door particulieren, zijn de Rituals giftsets. Verder heeft u dus voldoende keuze uit onze prachtige wijnsets, culinaire kerstgeschenken en andere verzorgingspakketten! Laat u verrassen door ons aantrekkelijke en uitgebreide assortiment, ook voor particulieren.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Als u kerstpakketten als particulier bestelt, dient u rekening te houden met verzendkosten. Hierbij willen wij de kosten voor u zo laag  mogelijk houden. In uw winkelwagen worden de verzendkosten aangegeven.

Wilt u dit jaar ook prachtige kerstpakketten bestellen? Bekijk dan ons assortiment in de webshop en maak een keuze uit de vele prachtige pakketten. Ieder jaar weer stellen wij met grootse zorgvuldigheid de meest spectaculaire pakketten samen. Zo kunt u gegarandeerd iemand blij maken!