Wijn en wijnpakket kerst

Heerlijk genieten tijdens de kerstdagen

De kerstdagen zijn ieder jaar weer dagen die in het teken staan van gezelligheid en samen zijn met familie, vrienden en geliefden. Dagen waarop er gezellig geborreld wordt of genoten van een heerlijk kerstdiner. Een kerstgeschenk in de vorm van een fles wijn, een wijnkistje of een prachtig wijnpakket valt in deze tijd van het jaar dan ook altijd in de smaak. Verwen uw werknemer of relatie met één van de exclusieve dranken, wijnen of wijnpakketten van 1001kerstpakketten.com!

Wijnen en dranken per fles

Wilt u uw familie, collega of relatie verassen met een origineel drankcadeau? Geef dan een mooie fles wijn of glühwein. Het is ook leuk om zelf een pakket van speciaalbier samen te stellen! 1001kerstpakketten biedt een uitgebreid assortiment aan dranken die per fles te krijgen zijn. Hier vindt u dus ook mooie wijnen voor bij het kerstdiner. Haal bijzondere dranken in huis voor deze kerst!

Drank- en wijnpakketten

Speciaal voor kerst heeft 1001kerstpakketten de meest mooie, bijzondere en exclusieve wijnkistjes en wijnpakketten voor u samengesteld. Dit is een kerstcadeau wat bij iedereen in de smaak valt. U vindt hier prachtige pakketten met Rituals producten aangevuld met een fles wijn, maar ook heerlijke wijn & spijs kerstpakketten, voor de echte genieter!

Wijnaccessoires

Wilt u graag uw kerstpakket of kerstgeschenk aanvullen of uitbreiden met een leuk kleinigheidje?  Of bijvoorbeeld uw collega verassen met een kleinigheidje voor de kerst? Bij 1001kerstpakketten vindt u originele kerstcadeautjes die hier perfect voor zijn! Onder meer deze heerlijke en exclusieve Brix chocolade. Maar ook een mooie wijn barset, wijn muziekdoos of leuke wijnstoppers!

Wanneer u vragen heeft over een wijn of een wijnpakket, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag en zijn daarom 7 dagen per week te bereiken vanaf 8 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds.

Maak uw kerst compleet met een prachtig wijncadeau van 1001kerstpakketen.com!