Kerstpakketten

Kerstpakketten

Kerstpakketten kerst 2023

De mooiste kerstpakketten bij 1001Kerstpakketten.com!

Een kerstpakket is en blijft het meest populaire kerstgeschenk om te geven. Daarom vindt u bij 1001kerstpakketten de meest mooie en originele kerstpakketten voor de kerst. Zodat u ook dit jaar uw medewerker of relatie weer zult verassen met een mooi kerstcadeau.De kerstpakketten van 1001kerstpakketten zijn allemaal zorgvuldig voor uw samengesteld naar bepaald thema, kleursoort of prijs. Zo kunt u zelf gemakkelijker zoeken naar het door u gewenste kerstpakket, deze direct online bestellen en laten bezorgen bij uw relatie! 

De herkomst van kerstpakketten

De geschiedenis van kerstpakketten gaat ver terug naar het begin van de vorige eeuw. Het kerstpakket is toen ontstaan, maar had niet dezelfde vorm als de kerstpakketten die wij vandaag de dag kennen. Het bewaren van etenswaren in de lange winterse maanden was toen niet zo simpel waardoor elke smakelijke traktatie werd beschouwd als een luxe. Mensen die bij boerengezinnen langs de deur kwamen om deze een fijne kerst te wensen, werd eten en drinken aangeboden. Naast deze mensen, werd er ook een lekkernij aan de knechten en meiden aangeboden. Deze lekkernijen bestonden veelal uit gebakken brood met rozijnen en amandelspijs en een beker warme chocolademelk. Het boerenpersoneel kreeg op tweede kerstdag vrij om naar hun familie te gaan, zij kregen dan ook een mand mee met lekkere en nuttige producten voor het gezin. Dit maakte de thuiskomst extra feestelijk en werd ook wel beschouwd als blijk van waardering voor het harde werk.

Later is deze mand met lekkernijen overgegaan in een echte traditie voor vele Nederlanders in de vorm van kerstpakketten. Veel werknemers en families kijken uit naar het ontvangen en uitpakken van deze kerstpakketten. Een feestelijke manier om het jaar mee af te sluiten en als blijk van waardering naar de werknemers en relaties.  

Vind het kerstpakket waarnaar u zoekt

Traditionele en originele kerstpakketten vindt u bij 1001kerstpakketen. Om te helpen bij het gemakkelijker zoeken en vinden van het soort kerstpakket wat u zoekt hebben wij diverse categorieën met kerstpakketten die u kunt bekijken.

In de categorie alle kerstpakketten vindt u ieder kerstpakket wat wij aanbieden op site. Hierin kunt u nog weer zoeken naar kerstpakketten met een bepaald thema, bepaalde kleur, bepaalde prijs en zelfs op soort wijn! Wanneer u deze selectie gemaakt heeft zult u in beeld de kerstpakketten zien verschijnen die aan uw wensen voldoen.

Bent u benieuwd naar de best verkochte kerstpakketten voor deze kerst? Speciaal voor u hebben wij een top 20 samengesteld van de beste kerstpakketten! Zo kunt u zien welke pakketten het meest in de smaak vallen. Het is ook mogelijk om kerstpakketten te zoeken binnen uw budget, u kunt hiervoor uit de volgende prijscategorieën kiezen:

·         €10,00 - €24,99

·         €25,00 - €34,99

·         €35,00 - €44,99

·         €45,00 +

Kerstpakketten voor haar en hem

Naast het zoeken van kerstpakketten op een bepaald thema, bepaalde kleur, bepaalde prijs of wijnsoort, hebben wij bij 1001kerstpakketten ook speciale kerstpakketten voor mannen en vrouwen. Zo zijn er speciale pakketten voor vrouwen geheel in het thema van koken, wellness  of wijn. Voor mannen vindt u thema kerstpakketten van eten, sport en –verzorgingsproducten. Bent u benieuwd naar deze kerstpakketten? 

Kerstpakket op tijd in huis?

U kunt nog tot vlak voor de kerstdagen online kerstpakketten bestellen bij 1001kerstpakketten. Hierbij willen wij u adviseren om op tijd te bestellen wanneer u opzoek bent naar het beste of leukste kerstpakket voor uw medewerker of relatie. Op deze manier weet u zeker dat u het gewenste kerstpakket in huis haalt! Heeft u moeite bij het kiezen? Wij adviseren u graag! Daarnaast is het mogelijk om kerstpakketten te vergelijken om zo de juiste keus te kunnen maken. 

Stel zelf kerstpakketten samen

Wilt u graag zelf een kerstpakket samenstellen? Of uw relatie verrassen met een cadeaubon voor het zelf samenstellen van een kerstpakket? Dit kan! Geef uw relatie bijvoorbeeld een cadeaubon cadeau waarmee zelf een kerstpakket samengesteld kan worden. Kerstpakketten die altijd in de smaak vallen! Dit is al mogelijk vanaf 20 pakketten.

Uitstekende service

Bij 1001kerstpakketten streven wij ernaar om u te verrassen, niet alleen met onze kerstpakketten van uitstekende kwaliteit maar ook met onze hoogstaande service. Alle kerstpakketten worden geleverd in een speciale feestelijke kerstdoos waar u ook nog een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen! Voor vragen en advies zijn wij 7 dagen per week bereikbaar vanaf ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

1001 kerstpakketten is onderdeel van X-masgiftsonline. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over 1001 kerstpakketten via onze facebook of twitter pagina! 

Neem snel een kijkje bij de prachtige kerstpakketten in de webshop van 1001kerstpakketten!