Verzending en bezorging

Wanneer wordt mijn kerstpakket geleverd?

Bij het invullen van het bestelformulier kunt u de gewenste afleverdatum van uw kerstpakketten invullen.  U kunt er op rekenen dat de pakketten op die datum  geleverd zullen worden. Mocht dit een probleem zijn, dan nemen wij contact met u op voor nader overleg. Levering vindt plaats vanaf 1 december. Wilt u ze eerder ontvangen neem dan even contact met ons op.

Hoe is de bezorging?

De bezorging is afhankelijk van het aantal bestelde pakketten en de grootte van de dozen. Vanaf 5 pakketten worden de pakketten doorgaans door de transporteur geleverd. Levering is dan op (wegwerp) pallets. Deze kunnen variëren in maat van 80x120cm of 100x120cm. Voor kleinere aantallen en pakketten verzenden wij met PostNL.

Wat zijn de bezorgkosten?

Dit is afhankelijk van het aantal bestelde pakketten en het aantal afleveradressen, maar staat vermeld in uw winkelwagen.

Hoeveel tijd zit er tussen bestellen en leveren?

De kerstpakketten worden vanaf 1 december geleverd. Kerstpakketten waarbij vermeld staat dat deze de volgende dag leverbaar zijn, zijn op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Let wel, in de decembermaand is het niet altijd vanzelfsprekend dat PostNL de volgende dag bezorgt. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Bij alle kerstpakketten wordt de verwachte levertijd vermeld.

Bezorgen kerstpakketten