Uitgelichte pakketten

Op zoek naar het perfecte kerstpakket? Bekijk ons aanbod
Gifts Inspiratie Sale Online samenstellen Populair

Online samenstellen en eigen keuze concept

Kerstpakket online samenstellen

X-masgiftsonline heeft, als eerste in Nederland, het concept gelanceerd waarbij u geheel online zelf een kerstpakket samenstelt voor uw medewerkers. Hierbij kiest u uit een assortiment van ruim 4000 artikelen. Zelf een kerstpakket samenstellen kan al vanaf tien medewerkers, u hoeft dus geen honderden mensen in dienst te hebben om gebruik te maken van onze online service.

 

Hoe werkt het, in het kort?

  1. Het bedrag dat u wenst te besteden zetten wij om in punten.
  2. U stelt online een kerstpakket samen en wanneer u een kerstpakket naar wens heeft samengesteld, klikt u op offerte aanvragen.
  3. U ontvangt dezelfde dag een offerte van ons.

 

Voor meer info: kerstpakket online samenstellen

Bekijk de demo-video en vraag direct een inlogcode aan om vrijblijvend te kijken hoe het werkt en hoe leuk het is om zo een kerstpakket samen te stellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigen keuze kerstpakket voor medewerkers

 

Keuzecadeau concepten zijn er in overvloed, maar alleen bij X-masgiftsonline vindt u zo’n uitgebreid assortiment. Uw medewerkers kunnen hiermee hun eigen kerstpakket zelf online samenstellen. Een dergelijk eigen keuze kerstpakket is het ideale cadeau voor uw personeel.

 

Hoe het werkt, in het kort?

  1. Het bedrag dat u wenst te besteden zetten wij om in punten.
  2. Wij verstrekken u de gebruikersnamen en pakketcodes waarmee de medewerkers kunnen inloggen op de gepersonaliseerde webshop. Wij hebben daar eventueel een feestelijke kadobox met heerlijke chocolade voor beschikbaar.
  3. Nadat de medewerker een eigen pakket heeft samengesteld kan het pakket verzegeld worden.


Voor meer info: eigen keuze concept

Bekijk de demo-video en vraag direct een inlogcode aan om vrijblijvend te kijken hoe het werkt en hoe leuk het is voor een medewerker om zo een kerstpakket samen te stellen. Een ding staat vast, volgend jaar willen ze het zeker weer zelf samenstellen!

Eigen keuze concept