Rituals pakketten

Rituals pakket online bestellen

Verwen uzelf, een medewerker of relatie met een authentiek oosters Rituals pakket. Maak een reis door de Rituals wereld en ontdek geluk in de kleine details. Jouw dagelijkse routines veranderen in rituelen met een betekenis, dat is de missie die Rituals met passie uitvoert. Even stilstaan in de tijd en bewust genieten van een heerlijke douche, bad of een ontspannende massage. Met de producten van Rituals pakt u dit moment.

Authentiek Oosters ritueel

Alle producten in het Rituals pakket zijn geïnspireerd op authentieke Oosterse rituelen, bijvoorbeeld het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer of de tradities van de Samurai-krijgers. In het Rituals pakket vindt u producten die vervaardigd zijn uit de beste grondstoffen, natuurlijke- en organische producten, allemaal uit duurzame bronnen. Alle producten zijn volledig dierproefvrij en op een milieu vriendelijke wijze vervaardigd. Daarnaast zijn alle Rituals producten getest door vooraanstaande dermatologen. Geniet met een goed gevoel van de producten in het Ritualspakket. Bij 1001kerstpakketten vindt u een uniek aanbod Rituals cadeaupakketten en Rituals Giftsets.

Vragen?

Heeft u vragen over het bestellen van een Rituals pakket of giftset? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! U kunt ons 7 dagen per week bereiken van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

Your Body – Your Soul – Your Rituals – Bestel eenvoudig online bij 1001kerstpakketten.com