Holi / Karma Rituals

 

Filter op:

Holi / Karma Rituals

HOLI RITUALS

Geïnspireerd door een eeuwenoude traditie uit India is The Ritual of Holli ontstaan. Holi is een kleurrijk feest waarme de start van de lente wordt gevierd. Holi staat symbool voor gelijkheid, liefde en verzoening. Oude emoties worden losgelaten door gekleurde poeders in de lucht te gooien. Ook worden verbondenheid, diversiteit en een nieuwe start uitbundig gevierd.

INGREDIËNTEN
Krijg een energieboost van de geuren van roze grapefruit en witte lelie, en ervaar het ultieme zuiverende gevoel.

ROZE GRAPEFRUIT
Vanwege de gezondheidbevorderende eigenschappen van de grapfruit staat het bekend als de "paradijsvrucht". Het heeft zowel reinigende als verfrissende eigenschappen voor een prachtige glow.

WITTE LELIE
Witte lelie staat symbool voor de zuiverheid van onschuld, vanwege de belangrijke rol die het speelde in de Griekse en Romeinse mythologie. De complexe, aromatische noten van de witte lelie geven een warme, rijk en mysterieuze geurbeleving.

 

KARMA RITUALS

The Ritual of Karma is geïnspireerd op het Hindoeïsme en ondersteunt u om positiviteit door te geven. Wees vriendelijk voor de wereld om je heen en ga met goede karma door het leven. Geniet het hele jaar door van zomerse energie voor geest, lichaam en ziel door de witte thee en heilige lotus.

INGREDIËNTEN
Combineert het zoete, bloemige aroma van heilige lotus en voedende witte thee voor een echt vakantiegevoel.

WITTE THEE
Witte thee is een licht geoxideerde theesoort en wordt voornamelijk in China verbouwd. Tegenwoordig komt de thee ook uit theeplantages in het noorden van Thailand, het oosten van Nepal, het zuiden van Sri Lanka en India. Witte thee geeft een frisse en zuivere geur met een licht bloemig accent. Er wordt gezegd dat witte thee de zintuigen verscherpt.

HEILIGE LOTUS
Lotusbloemen zijn in het Verre Oosten het symbool voor zuiverheid en spirituele groei, en staan bekend om hun verzachtende eigenschappen. De bloemen floreren in kalme, troebele wateren. De lekker geurende bloemen vormen een symbool van vrede. Ze gaan open bij zonopkomst en sluiten bij zonsondergang.