Over 1001kerstpakketten.com

1001kerstpakketten.com is een gespecialiseerde webshop in kerstpakketten, Rituals pakketten, wijnpakketten en gifts van X-masgiftsonline.

X-masgiftsonline

Na zo'n 15 jaar ervaring in traditionele kerstpakketten, vonden wij het tijd voor een nieuw eigentijds concept. Met onze kennis uit de branche ontwikkelden wij MijnEigenPakket.nl, een geheel nieuw concept (sinds 2010) waar zowel werkgevers als medewerkers een kerstpakket online kunnen samenstellen in een virtuele showroom met meer dan 7000 artikelen.

 

Online kerstpakketten samenstellen en bestellen

In onze webshop met meer dan 7000 producten bepaalt u zelf de inhoud van uw originele kerstpakket (zowel food als nonfood), geheel online en daarbij is ons assortiment de ultieme verrassing!

 

Kerstpakket kiezen of eigen keuze kerstpakket

Medewerkers kiezen online uit uw selectie kerstpakketten of uw medewerkers stellen hun eigen kerstpakketten samen in de eigentijdse webshop met meer dan 7000 artikelen. Uniek in Nederland!

 

1001kerstpakketten.com, bestel eenvoudig online de leukste kerstpakketten!

Deze webshop is gespecialiseerd in kerstpakketten, die veelal ook per stuk besteld kunnen worden en u kunt er zelfs uw persoonlijke boodschap voor de ontvanger aan laten toevoegen. Uw tekst geprint of geschreven op een sfeervolle kaart, alles is mogelijk.

Wij willen u verrassen en niet alleen met onze pakketten, maar vooral met onze service. Daarom kunt u ons ook 7 dagen per week bereiken van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Claudia Kranen en Joke van Buuren

Claudia en Joke