Wijnen kerst

Filter op:

Wijnen kerst

Speciale dranken en kerstwijnen voor de kerst 

Bent u op zoek naar speciale dranken of kerstwijnen voor aankomende kerst? Bij 1001kerstpakketten vindt u een breed assortiment aan overheerlijke dranken allen verkrijgbaar per fles. Ons assortiment bestaat onder meer uit: speciaalbier, glühwein, witte wijn, mousserende wijn en rode wijn. 

Kerstdiner

Verras uw gasten tijdens een kerstdiner met speciale dranken die uitstekend bij uw gerechten passen. U vindt bij ons onder andere heerlijke flessen port, diverse witte wijnen die perfect op uw visgerecht aan zullen sluiten, maar ook overheerlijke rode wijnen voor bij vleesgerechten. Kerst is een feestelijke gelegenheid waarbij een glaasje mousserende wijn, als aperitief of om mee te toasten,  natuurlijk niet mag ontbreken. U kunt natuurlijk ook een heerlijke speciaalbier serveren om uw gasten mee te verassen.

Geen kerst zonder glühwein

Tijdens de kerstdagen is er niets fijner dan een heerlijke lange wandeling om je vervolgens lekker voor de openhaard of vuurkorf te nestelen met een heerlijke mok glühwein. Op 1001kerstpakketen vindt u een breed assortiment aan glühwein waarmee u zich tijdens de kerstdagen warm kunt houden.

Wijnen uitserveren

Ook vindt u bij ons een prachtige uitserveerset waarmee u uw glühwein op een mooie manier kunt serveren én warm kunt houden. Het speciale karaf is niet alleen te gebruiken voor het uitserveren van glühwein maar kan ook gebruikt worden voor het uitserveren en decanteren van uw andere wijnen.

Bij 1001kerstpakketten.nl kunt u eenvoudig de gewenste dranken en kerstwijnen bestellen, per fles of eventueel meerdere flessen. Heeft u vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag! U kunt ons 7 dagen per week bereiken van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

Bestel de speciale dranken en kerstwijnen eenvoudig online bij 1001kerstpakketten.com